Satiksmes negadījumā iet bojā vīrietis; cieš vēl četri cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Priekuļu novada Veselavas pagastā satiksmes negadījumā svētdienas vakarā gāja bojā vīrietis, bet cieta vēl četri cilvēki, tostarp divi bērni, aģentūra BNS uzzināja Valsts policijā.

Sadursme notika starp automašīnu «Audi 80», kuru vadīja 1986.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu «Volkswagen Golf Variant», kuru vadīja 1977.gadā dzimusi sieviete.

Negadījuma rezultātā notikuma vietā bojā gāja «Audi» vadītājs. Cieta «Volkswagen» vadītāja, un pasažieri - 1969.gadā dzimis vīrietis, 2008.gadā dzimis zēns, 1999.gadā dzimusi meitene. Cietušie nogādāti slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītla aģentūrai BNS pastāstīja, ka vissmagāk negadījumā cietis 1969.gadā dzimušais vīrietis, kuram konstatētas roku, kāju un vēdera traumas.

«Volksvagen» vadītājai mediķi konstatējuši roku un kāju traumas, 1999.gadā dzimušajai meitenei - vēdera traumu un galvas smadzeņu satricinājumu, bet zēnam - vēdera un galvas traumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu