Satiksmes negadījumos Daugavpils novadā un Balvos cietuši bērni

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Satiksmes negadījumos Daugavpils novadā un Balvos traumas guvuši bērni, liecina Valsts policijas (VP) informācija.

Policija informē, ka ceturtdien plkst.10.00 Daugavpils novada Vaboles pagasta Vabolē, 1984.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Peugeot 206», netika galā ar tās vadāmību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Negadījumā cieta automašīnas vadītāja un pasažiere – 2009.gadā dzimusi meitene.

Valsts policijā uzzinājām, ka cietušajām konstatēti nelieli nobrāzumi un mediķu palīdzība notikuma vietā neesot bijusi vajadzīga.

Savukārt plkst.12.13 Balvos, Brīvības un Bērzpils ielu krustojumos, 1937.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Opel Omega», sadūrās ar velosipēda vadītāju - 2005.gadā dzimušu zēnu, kurš nogādāts slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola pastāstīja, ka desmit gadus vecais zēns avārijas rezultātā guvis rokas un kājas lūzumus,

Balvu novada Vectilžas pagastā plkst.11.45 grāvī iebraukusi 1995.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna «Audi 80 Avant». Negadījuma rezultātā sieviete tikusi nogādāta slimnīcā. Mārupē, Daugavas un Liliju ielu krustojumā ceturtdien plkst.17.18 notika sadursme starp automašīnu «Mazda», kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu «Citroen», kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta automašīnas «Citroen» pasažiere - 1991.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Brīvības gatves un Murjāņu ielu krustojumā, plkst.12.19 notika sadursme starp nenoskaidrotu velosipēda vadītāju un velosipēdu «Merida», kuru vadīja 1993.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītās diennakts laikā policija reģistrējusi 75 satiksmes negadījumus, kuros cietuši 13 cilvēki. Satiksmes negadījumos neviens nav gājis bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu