Traģiskā avārijā Kuldīgas pusē gājuši bojā trīs cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter.com/samis9090

Sestdienas vakarā Kuldīgas novada Kurmāles pagastā notikusi traģiska avārija, kurā gājuši bojā trīs cilvēki, pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Saduroties divām vieglajām automašīnām, cietuši seši cilvēki, no kuriem trīs gājuši bojā. Daļa personu no mašīnām tika atbrīvoti ar hidraulisko instrumentu palīdzību.

Kā pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sanita Malēja, starp cietušajiem ir 20 gadus vecs vīrietis, kurš guvis smadzeņu satricinājumu, kā arī muguras un rokas traumas, 27 gadus veca sieviete, kura guvusi politraumu, tai skaitā kāju un galvas traumas, un 63 gadus vecs vīrietis, kurs guvis galvas, roku un kāju traumas.

Valsts policijas informācija liecina, ka avārija notika autoceļa Kuldīga-Aizpute-Līči 12. kilometrā - 1978.gadā dzimis automašīnas «Opel Vivaro» vadītājs iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar pretim braucošo automašīnu «Audi A6». Negadījumā gāja bojā automašīnas «Opel Vivaro» vadītājs, automašīnas «Audi» pasažieri - 1978.gadā dzimusi sieviete un 1999.gadā dzimis jaunietis. Slimnīcā nogādāti automašīnas «Audi» vadītāja, 1988.gadā dzimusi sieviete, un pasažieri - 1995.gadā dzimis vīrietis un 1951.gadā dzimusi sieviete.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu