Daudzviet Rīgas centrā veidojas sastrēgumi

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: balticmaps.eu

Šodien, Zinību dienā, daudzviet Rīgas centrā ir izveidojušies sastrēgumi, liecina informācija portālā «Balticmaps.eu».

Papildināts ar informāciju par nobīdēm sabiedriskā transporta kustības grafikos

Sastrēgumu kartes informācija liecina, ka lēni izbraucama ir Tallinas iela pirms Aleksandra Čaka ielas, Kalpaka bulvāris, Bruņinieku iela virzienā uz Brīvības ielu. Ar lēnāku auto kustību jārēķinās arī Brīvības gatvē Teikā, virzienā uz centru, kā arī Kronvalda bulvārī, Hanzas ielā.

Sastrēgumi izveidojušies arī Pārdaugavā, piemēram, Zolitūdes ielā līdz Jūrmalas gatvei, Graudu ielā līdz Valdeķu ielai, kā arī Vienības gatvē pirms Kārļa Ulmaņa gatves.

Lēna auto kustība ir arī uz Vanšu tilta virzienā uz centru.

Sastrēgumu dēļ galvaspilsētā nedaudz kavējas arī sabiedriskais transports. Rīgas sabiedriskā transporta uzņēmuma «Rīgas satiksme» Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Baiba Bartaševiča norādīja, ka atsevišķi tramvaji galvaspilsētā kavē līdz piecām minūtēm, jo 5.tramvaju maršrutā automašīna bija pārrāvusi vadus, kas radīja nelielu kavēšanos minētajā maršrutā. Kustība ir atjaunota, taču nobīde no kustības saraksta ir saglabājusies.

Savukārt autobusi un trolejbusi Rīgā kavē līdz 10 minūtēm. Bartaševiča pieļāva, ka sabiedriskais transports kavē gan laikapstākļu, gan, iespējams, satiksmes plūsmas dēļ.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu