Lems par drošības līdzekli iespējamam avārijas izraisītājam uz Bauskas šosejas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvākajā laikā tiks lemts par drošības līdzekli iespējamam avārijas izraisītājam uz Bauskas šosejas.

Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins apstiprināja, ka par ticamāko traģiskās avārijas iemeslu, kas notika 26.augustas rītā, kurā dzīvību zaudēja viens cilvēks, bet seši tika nogādāti slimnīcā, uzskata apdzīšanas manevru, ko veica automašīna ar Polijas numuru.

«Visticamākais negadījuma iemesls ir apdzīšanas manevrs, kur pretējā braukšanas joslā automašīna saskrējās ar vēl diviem citiem auto,» stāstīja policijas pārstāvis.

Polijas pilsonis apdzina kravas automašīnu. Šobrīd drošības līdzeklis šoferim nav piemērots. «Tuvākajā laikā tiks lemts par drošības līdzekli automašīnas vadītājam,» informēja Anučins.

Tāpat policija lūdz atsaukties kravas auto šoferi, ko apdzina mašīna ar Polijas numuru, kā avārijas aculiecinieku.

Austrumu slimnīcā noskaidrojām, ka Polijas pilsoni plānots šonedēļ izrakstīt no slimnīcas. Avārijā cietušais pusaudzis joprojām atrodas galēji smagā stāvoklī Intensīvās terapijas klīnikā, 1979. un 1976.gadā dzimušie - sieviete un vīrietis turpina ārstēšanos slimnīcā. Negadījumā cietušais Vācijas pilsonis devās mājās pēc medicīniskās apskates jau avārijas dienā.

Jau ziņots, ka avārija notika uz autoceļa Rīga–Bauska 24.kilometrā 26.augustā pēc sešiem rītā, kad mikroautobuss ar Polijas numuru nezināmu iemeslu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā, izraisot sadursmi ar diviem citiem auto - mikroautobusu ar Vācijas numuru un vieglo automašīnu ar vietējo numuru. Vissmagāk cieta ģimene vieglajā automašīnā. Bojā gāja 50 gadus vecs vīrietis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu