Sestdien pie Mola - Latvijas Gada auto lielais testa brauciens

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 3. oktobrī, pie tirdzniecības centra Mols norisināsies ikgadējā konkursa Latvijas Gada auto sarīkojums, kura gaitā plānota virkne pasākumu, tai skaitā testa braucieni ar konkursam pieteiktajiem jaunajiem auto.

Tas nozīmē, ka 3.oktobrī no 11:00 līdz 18:00 jebkuram interesentam būs iespēja veikt izmēģinājuma braucienus ar jaunākajiem automobiļiem Latvijā, tostarp, BMW X6, Fiat 500X, Ford S-Max, Hyundai Tucson, Jeep Renegade un Grand Cherokee, Mazda 2 un CX-3, Renault Kadjar un Espace, Ssang Yong Tivoli, Subaru Outback, Suzuki Vitara u.c. Jauns testa brauciens sestdien sāksies ik pēc 20 minūtēm.

Speciāli Latvijas Gada auto 2016 sarīkojumam pie Mola visi auto pārstāvji ir sagatavojuši īpašus 3.oktobra akciju piedāvājumus auto iegādei un/vai autoservisam. Tāpat pasākuma dienā varēs bez maksas noklausīties drošas braukšanas un stūrēšanas seminārus no žūrijas ekspertiem Ivara Caunes un Ata Jansona.

Bez tā 3.oktobrī paredzēti veiklības braucieni ar Mazda CX-5, kuru uzvarētājs uz nedēļas nogali iegūs jaunu auto ar pilnu degvielas tvertni.

Pasākuma organizētāji ir padomājuši arī par autovadītājiem praktiskām un noderīgām lietām. Tā līdzās izklaidēm un jauno auto testiem pie Mola varēs savam automobilim pārbaudīt drošības sistēmas (bremžu pretbloķēšanas sistēmu ABS, stabilitātes kontroles sistēmu ESP, gaisa drošības spilvenus u.c.) vai būtiskākos elektroapgādes mezglus (akumulators, starteris, ģenerators). Visām automašīnām tiks veikta lukturu pārbaude. Pēc pārbaudes autovadītāji saņems speciālistu vērtējumu, kas palīdzēs atbilstoši sagatavoties ziemas braukšanas sezonai.

Latvijas Gada auto 2016 pasākumu pie t/c Mols vadīs konkursa žūrijas biedrs Normunds Avotiņš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu