Vakar automašīnas notriekušas četrus gājējus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī automašīnas notriekušas vairākus gājējus, TVNET uzzināja Valsts policijā. Dažādas traumas guvuši arī vairāki velosipēdisti.

Ap plkst.14.40 Rīgā, Aleksandra Čaka un Matīsa ielas krustojumā, 1958.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VW Passat» uzbrauca 1974.gadā dzimušai gājējai, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Slimnīcā nogādāta arī kāda 1950.gadā dzimusi sieviete, kuru ap plkst.10 Rīgā, Vaiņodes ielā, notrieca 1994.gadā dzimis vīrietis, kurš vadīja automašīnu BMW.

Savukārt plkst.16.05 Lāčplēša ielā kāds 1991.gadā dzimis vīrietis ar BMW uzbrauca 1983.gadā dzimušam gājējam, kurš bija alkohola reibumā. Notriektais vīrietis pēc sadursmes aizgāja no notikuma vietas, taču vēlāk tika nogādāts slimnīcā.

Vēl viens gājējs diennakts gaišajā laikā ap plkst.13.30 notriekts Apes novadā pirms Vidagas tilta. 1937.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «VW Golf», uzbrauca 1988.gadā dzimušam gājējam, kurš pēc notikušā nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī traumas guvuši arī vairāki velosipēdisti. Liepājā, Krūmu un Namdaru ielu krustojumā, ap plkst.18 notika sadursme starp «VW Golf», kuru vadīja 1990.gadā dzimusi sieviete, un 1939.gadā dzimušu velosipēdistu. Riteņbraucējs nogādāts slimnīcā.

Savukārt ap plkst.20 Liepājā, Zirņu un Klāva ielu krustojumā, 1983.gadā dzimis vīrietis, braucot ar velosipēdu «Boxter», nenoskaidrotos apstākļos guva miesas bojājumus. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Cēsīs, Valmieras ielā, pie dzelzceļa sliedēm, kāds 1955.gadā dzimis vīrietis, braucot ar divriteni, krita un guva traumas, un arī viņš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Lāčplēša ielā, pie Salu tilta sākuma ap plkst.16 vakar notika sadursme starp automašīnu «Peugeot», kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis, un «Toyota», kuru vadīja 1976.gadā dzimusi sieviete, kura pēc sadursmes nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki. Pieķerti astoņi dzērājšoferi, kas pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet 234 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu