Avārijās desmit cietušie, no kuriem viens gājis bojā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Satiksmes negadījumos trešdien cieta desmit cilvēki, no kuriem viens autovadītājs no gūtajām traumām mira notikuma vietā, aģentūru BNS informēja Valsts policijā.

Bojāgājušais ir avārijā trešdienas vakarā pie Pļaviņām, kur saduroties trim automašīnām, dzīvību zaudēja smagās automašīnas šoferis - 1987.gadā dzimis vīrietis. Vairāki cietušie tika nogādāti slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola aģentūrai BNS pastāstīja, ka negadījuma rezultātā slimnīcā nonākuši vēl trīs vīrieši. 20 gadus vecam vīrietim mediķi konstatējuši vēdera traumu un ribu lūzumus, 19 gadus vecam vīrietim - krūšu kurvja un galvas traumu, kā arī vēdera traumu ar iekšējo orgānu bojājumiem, bet 36 gadus vecam vīrietim - krūšu kurvja traumu.

Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatves krustojumā ar Vienības gatvi nenoskaidrots vadītājs ar «VW Vento» automašīnu aizbrauca no notikuma vietas pēc sadursmes izraisīšanas ar «Volvo V70», kuru vadīja 1990.gadā dzimusi sieviete, un ar «Opel Vectra», kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis. Savukārt trieciena rezultātā «Volvo V70» uztriecās ceļa zīmei tās sabojājot un iebraucot zaļajā zonā. Negadījumā cieta «Volvo» vadītāja.

Siguldā notika sadursme starp «VW Transporter», kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis, un mopēdu «Xingyue», kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis, kurš atradās alkohola reibumā un tika nogādāts slimnīcā. Viņam mediķi konstatējuši pleca traumu.

Starp cietušajiem, kas ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā ir četri gājēji un riteņbraucēji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu