Divi vīrieši ar auto notriec divas govis un nonāk slimnīcā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rēzeknes novadā divi vīrieši, braucot ar automašīnu, notriekuši divas govis, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis ap plkst.19.15 Rēzeknes novada Audriņu pagastā - 1987.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Ford Fiesta», notrieca mājdzīvniekus - divas govis.

Slimnīcā nogādāts automašīnas vadītājs un tās pasažieris - 1986.gadā dzimis vīrietis.

Informācija par govju veselības stāvokli nav norādīta.

Kopumā aizvadītajā diennaktī notikuši 70 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 10 cilvēki.

Salas novadā, autoceļa Sala-Zilkalne 9. kilometrā, vakar plkst.17.30 automašīna «VW Passat», kuru vadīja 1961.gadā dzimis vīrietis, iebrauca pretējā braukšanas joslā, izraisot sadursmi ar pretim braucošo «Audi A6», kuru vadīja 1995.gadā dzimusi sieviete. Sadursmē cieta abi autovadītāji un vienas automašīnas pasažieris - 1976.gadā dzimis vīrietis.

Pāvilostas novadā, uz autoceļa Vērgale-Ziemupe, 1987.gadā dzimusi sieviete vakar ap plkst.14.45, vadot automašīnu «Chrysler», netika galā ar tās vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta gan autovadītāja, gan 1986.gadā dzimis pasažieris.

Savukārt ap pusdeviņiem no rīta Rīgā, uz Dienvidu tilta, notika sadursme starp automašīnu «Volvo V50», kuru vadīja 1978.gadā dzimusi sieviete, un automašīnu BMW 525, kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta 1991.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Vakar pieķerti četri autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola vai narkotisko vielu reibumā, bet 238 šoferi sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu