Naktīs slogos Salu tiltu; būs ierobežota satiksme

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire / LETA

Sakarā ar slogošanas darbiem no 10. līdz 13. oktobrim nakts stundās no plkst. 23 līdz plkst. 6 uz Salu tilta tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme, TVNET informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Lai pārbaudītu Salu tilta faktisko nestspēju,

periodiski uz laiku līdz 20 minūtēm tiks slēgta satiksme posmā no Lucavsalas līdz Krasta ielai.

Salu tilta remonts sākts pērnā gada vasarā, darbi turpinājās arī ziemas periodā. Ziemā pārsvarā visi remontdarbi notika tilta komunikācijas tuneļos, izbūvējot lietus ūdens novadīšanas sistēmu tiltam.

Salu tilts būvēts no 1968. līdz 1976. gadam un kopš tā laika būtiski nav labots. Betona apmetums un seguma virskārta bija savu laiku nokalpojusi, gājēju tunelim vairs nebija apgaismojuma, arī deformācijas šuves nepildīja savas funkcijas.

Salu tilta pār Daugavu un mazo Daugavu renovāciju veic pilnsabiedrība LNK Industries Group. Tilta renovācijai piesaistīts arī Eiropas Savienības līdzfinansējums. Tilta rekonstrukcija jāpabeidz līdz šā gada beigām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu