Avārijā Mārupes pusē cietuši septiņi cilvēki, tostarp divus gadus veca meitene

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā diennaktī divu automašīnu sadursmē Mārupes pusē cietuši septiņi cilvēki, tostarp divus gadus veca meitene, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Kādam 22 gadus vecam vīrietim konstatēta krūškurvja trauma, ribu lūzumi un galvas trauma. Vīrietis ar politraumu vidēji smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā. Savukārt divus gadus vecā meitene nogādāta slimnīcā ar galvas traumu.

Vēl pieciem avārijā cietušajiem konstatēti dažādi ķermeņa sasitumi un vieglākas traumas.

Kā liecina Valsts policijas informācija, negadījums notika Mārupes novadā, autoceļa A5 un Čiekuru ielas krustojumā - saskrējies 1984.gadā dzimuša vīrieša vadīts BMW un automašīna «Ford», kuras vadītājs pagaidām nav noskaidrots.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta un slimnīcā tika nogādāts 1965.gadā dzimis vīrietis, 1971.gadā dzimusi sieviete, kā arī trīs vīrieši, kas dzimuši 1993., 1983. un 1984. gadā.

Cietusi arī 2013.gadā dzimusi meitene, kura pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no Valsts bērnu klīniskās universitātes slimnīcas atlaista mājās, kā arī 1991.gadā dzimusi jauniete - arī viņa pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no slimnīcas atlaista mājās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu