Automašīnai ietriecoties apgaismes stabā, cietuši trīs cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vakar Rīgā, Viestura prospektā, automašīnai «Audi» ietriecoties apgaismes stabā, cietuši trīs jauni cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis ap plkst.22.40. Tajā cietuši 1988. un 1991.gadā dzimuši vīrieši, kā arī 1994.gadā dzimusi sieviete. Visi trīs pēc avārijas nogādāti slimnīcā.

Savukārt Deglava ielā vakar ap plkst.14.30 1985.gadā dzimuša vīrieša automašīna «Jeep» sadūrusies ar 1989.gadā dzimušas sievietes vadītu motociklu. Avārijā cietusi motocikliste, kura nogādāta slimnīcā.

Jēkabpils novada Dunavas pagastā, autoceļa Dunava-Tadanava-Rubeņi 4.kilometrā, ap plkst.11.20 no ceļa nobraukusi un apgāzusies 1970.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna «Škoda Octavia». Vadītāja nogādāta slimnīcā.

Savukārt Salacgrīvas novada Liepupes pagastā ap plkst.15 kāda uzņēmuma teritorijā notikusi sadursme starp 1968.gadā dzimuša vīrieša vadītu kravas automašīnu «Scania» ar piekabi un 1958.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu «Nissan Sunny». Sadursmi izraisījis kravas auto šoferis, bet tajā cietis vieglā auto vadītājs, kurš bijis reibumā. Pēc negadījuma viņš nogādāts slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu