Garkalnē, automašīnai iebraucot grāvī, cietuši trīs vīrieši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter.com/@MartinsPlonis

Vakar Garkalnes novadā, automašīnai iebraucot grāvī, cietuši trīs vīrieši, no kuriem divi bija alkohola reibumā, informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Vakar plkst.05.57 Garkalnes novadā, uz Vidzemes šosejas, pagaidām nenoskaidrots autovadītājs, vadot automašīnu «BMW», nobrauca no brauktuves, iebraucot grāvī. Ceļu satiksmes negadījumā cieta 1953.gadā dzimis vīrietis, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Tāpat negadījumā cieta 1972.gadā dzimis vīrietis, kurš ar dažādām traumām, alkohola apreibumā nogādāts slimnīcā. Cieta arī 1976.gadā dzimis vīrietis, kurš ar dažādām traumām, alkohola apreibumā nogādāts slimnīcā.

Bauskā, plkst.14.15, Pilskalna un Kraujas ielu krustojumā automašīna «Opel Astra», izbrauca nevienādas nozīmes ceļu krustojumā no mazāk svarīga ceļa, izraisot sadursmi ar automašīnu «Volkswagen Transporter». Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta pasažiere - 1942.gadā dzimusi sieviete, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Jaunolainē, plkst.15.23, autoceļā Tīraine-Jaunolaine 1952.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Honda» nobrauca no ceļa un iebrauca zemes valnī. Negadījumā cieta automašīnas «Honda» vadītājs, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā, kā arī 1930.gadā dzimusi sieviete un 1954.gadā dzimusi sieviete, kuras ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Tāpat vakar plkst.17.34 Rīgā, Graudu ielā 6, 1973.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Volkswagen» uzbrauca gājējam - 1961.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar dažādām traumām, alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Vēl vakar plkst.8.33 Rīgā, Lucavsalas ielā 1, notika sadursme starp automašīnu «Volkswagen», kuru vadīja 1966.gadā dzimusi sieviete, un mopēdu «Rinroad», kuru vadīja 1956.gadā dzimis vīrietis. Mopēda vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā valstī vakar reģistrēti 59 ceļu satiksmes negadījumi, tajā skaitā viens ar bojā gājušo un deviņi ar cietušajiem. Kopumā negadījumos cietuši 14 cilvēki, tajā skaitā arī gājējs un velosipēdists.

Visvairāk - 32 - ceļu satiksmes negadījumi reģistrēti Rīgas reģionā, tajā skaitā seši ar cietušajiem, kuros cieta desmit cilvēki. Latgalē reģistrēti 11 negadījumi, Zemgalē - septiņi, Vidzemē - pieci un Kurzemē - četri.

Vakar 17 autovadītājiem policija konstatējusi automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā, visvairāk - pieci - šādi autovadītāji reģistrēti Rīgas reģionā.

Par ātruma pārsniegšanu vakar sastādīti 217 protokoli, no tiem 108 protokoli sastādīti Rīgas reģionā, bet 45 - Zemgalē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu