Ceļu uzturēšanas darbos iesaistīti līdz šim lielākie spēki - 134 tehnikas vienības

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ceļu kaisīšanā un sniega šķūrēšanā otrdienas rītā iesaistītas 134 «Latvijas autoceļu uzturētāja» ziemas dienesta tehnikas vienības, pavēstīja uzņēmumā «Latvijas Valsts ceļi».

Tie pagaidām ir lielākie spēki, kas šajā sezonā iesaistīti ceļu uzturēšanas darbos.

Rīgā kopš nakts izskaņas ielu un tiltu pretslīdes apstrādē iesaistītas 25 mašīnas, kas arī ir līdz šim lielākais skaits šosezon, liecina Rīgas domes Satiksmes departamenta dati.

Jau ziņots, ka agrā otrdienas rītā apgrūtināta braukšana sniega un apledojuma dēļ bija praktiski visā Latvijā. Turpinoties ceļu tīrīšanas un kaisīšanas darbiem, braukšanas apstākļi pakāpeniski uzlabojas.

Sinoptiķi prognozē, ka dienas laikā braukšanas apstākļi lielākoties būs apmierinoši, dažviet Vidzemē un Latgalē tos pasliktinās sniegs un atkārtota apledojuma veidošanās. Otrdienas vakarā un naktī uz trešdienu atkal Latvijas lielākajā daļā nokrišņu un apledojuma dēļ pasliktināsies braukšanas apstākļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu