Uz ielas notriec pusaudzi; autovadītājs aizbēg no notikuma vietas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā pirmdien kāda automašīna notriekusi 14 gadus vecus zēnu, bet pēc tam aizbraukusi no notikuma vietas, aģentūra BNS uzzināja Valsts policijā.

Negadījums notika Ulbrokas ielā. Ne automašīnas marka, ne vadītājs nav noskaidrots.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola aģentūrai BNS pastāstīja, ka mediķi cietušajam konstatējuši pēdas traumu. Viņš nogādāts Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā.

Tukumā, Rūpniecības ielā 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu BMW, neizvēlējās drošu kustības ātrumu un ieslīdēja pretī braucošajā joslā, izraisot sadursmi ar automašīnu «Volkswagen Transporter», kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta BMW vadītājs un pasažieris - 1990.gadā dzimis vīrietis.

Savukārt Skrundas novada Rudbāržu pagastā 1971.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Citroen Berlingo», iespējams, iebrauca pretējā braukšanas joslā, saduroties ar pretī braucošo automašīnu «Volkswagen Polo», kuru vadīja 1969.gadā dzimusi sieviete. Rezultātā bojātas automašīnas un cieta abu spēkratu vadītāji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu