Vietām Kurzemē braukšanu pa mazākas nozīmes ceļiem var apgrūtināt apledojums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šorīt braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir apmierinoša, bet apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu vietām uz reģionālajiem ceļiem Dobeles un Saldus apkaimē.

Kā informē ceļu uzturētāji «Latvijas Valsts ceļi», autoceļu slidenajos posmos tiek veikti brauktuves kaisīšanas darbi apledojuma likvidēšanai. No plkst.4 naktī ceļu uzturēšanas darbos tika iesaistītas 36 ziemas dienesta tehnikas vienības.

Sinoptiķi prognozē, ka pēcpusdienā vietām austrumu rajonos gaidāms slapjš sniegs un lietus, kas veicinās apledojuma veidošanos uz autoceļiem.

Šodien ap plkst.16 uz Liepājas šosejas tiks pārslēgta satiksme no pagaidu tilta pār Lielupi uz pastāvīgo tiltu, tiks sākta pagaidu tilta demontāža, bet uz pastāvīgā tilta darbi joprojām turpināsies vienā no joslām, līdz ar to satiksme tiks organizēta pa otru joslu.

LVC atgādina, ka no 1.decembra līdz 1.martam visiem automobiļiem un autobusiem, kuru pilna masa nepārsniedz 3,5 tonnas, un to piekabēm jābūt aprīkotām ar riepām, kas paredzētas braukšanai ziemas apstākļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu