Daudzviet Latvijā apgrūtināti braukšanas apstākļi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šorīt daudzviet Latvijā ir apgrūtināti braukšanas apstākļi, tāpēc ceļu uzturētāji aicina autovadītājus būt uzmanīgiem un piesardzīgiem uz ceļa.

Kā informēja «Latvijas Valsts ceļi», agri no rīta sniegs un apledojums apgrūtināja braukšanu pa atsevišķiem autoceļu posmiem valsts teritorijā. Autoceļus tīra un slidenajos ceļa posmos tiek veikti brauktuves kaisīšanas darbi apledojuma likvidēšanai. No plkst.2 ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 94 «Latvijas Autoceļu uzturētājs» ziemas dienesta tehnikas vienības.

Šorīt braukšanas apstākļi bija apgrūtināti pa vairākiem valsts galveno autoceļu posmiem. Uz reģionālajiem autoceļiem apledojums konstatēts Bauskas, Rīgas, Aizkraukles, Dobeles, Liepājas, Balvu, Jēkabpils, Krāslavas, Ludzas, Preiļu, Rēzeknes un Daugavpils apkaimēs.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā daudzviet Latvijā gaidāms lietus un slapjš sniegs, piekrastes rajonos dienvidu, dienvidrietumu vējš pastiprināsies brāzmās līdz 15-19 metriem sekundē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu