Autovadītājs uzbrauc diviem gājējiem un aizlaižas no notikuma vietas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Vakar pagaidām nenoskaidrots autovadītājs ar automašīnu «Volkswagen CC» uzbrauca diviem gājējiem un aizbrauca no notikuma vietas, informēja Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Negadījums vakar ap plkst.12.30 noticis Rīgā, Rušonu ielā. Automašīna uzbrauca dieviem gājējiem - 1988.gadā dzimušai sievietei un 1984.gadā dzimušam vīrietim. Pēc negadījuma cietusī sieviete nogādāta slimnīcā, savukārt vīrietis no hospitalizācijas atteicās.

Jelgavā vakar 1987.gadā dzimis automašīnas «Ford Taurus» vadītājs uzbrauca kādai 2006.gadā dzimušai meitenei, kura, iespējams, šķērsoja gājēju pāreju brīdī, kad luksoforā dega sarkanais signāls. Pēc negadījuma meitene nogādāta slimnīcā.

Vakar Rīgā, Vecāķu prospektā, notika sadursme starp automašīnu «Toyota Rav4», kuru vadīja 1995.gadā dzimusi sieviete, un automašīnu «Škoda Octavia», kuru vadīja 1953.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā viegli cieta automašīnas «Škoda» pasažieris - 2015.gadā dzimis zēns, kurš pēc mediķu apskates un medicīniskās palīdzības saņemšanas ar vecākiem atlaists mājās.

Viļānu novadā vakar uz autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza 1971.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Mercedes Benz Sprinter» neizvēlējās drošu kustības ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Pēc negadījuma automašīnas vadītājam sniegta medicīniskā palīdzība.

Savukārt Jelgavā vakar sadūrās automašīna «Volvo V70», kuru vadīja 1954.gadā dzimis vīrietis, un automašīna «Škoda Felicia», kuru vadīja 1936.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā automašīna «Volvo» sadūrās ar automašīnu «Škoda Yeti», kuru vadīja 1970.gadā dzimis vīrietis, savukārt automašīna «Škoda Felicia» sadūrās ar automašīnu «Opel Meriva», kuru vadīja 1956. gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cietos automašīnas «Škoda Felicia» vadītājs, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Pārgaujas novadā, Straupes pagastā, uz autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža notika sadursme starp 1988.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu «Chrysler Voyager» un 1960.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu «Ford Sierra». Negadījumā cietuši abu automašīnu vadītāji, kuri nogādāti slimnīcā.

Engures novadā, Lapmežciema pagastā, uz autoceļa Sloka-Talsi, 1984.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Nissan Note» iebrauca pretējā braukšanas joslā un izraisīja sadursmi ar pretim braucošo automašīnu «Subaru Legacy», kuru vadīja 1948.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta automašīnas «Nissan» vadītājs, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā, kā arī automašīnas «Subaru» vadītājs un pasažiere - 1949.gadā dzimusi sieviete, kuri saņēma medicīnisko palīdzību uz vietas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu