Netālu no Tartu ceļu satiksmes negadījumā iet bojā Latvijas pilsonis

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees.ee

Pusmūža vīrietis no Latvijas piektdienas vakarā gājis bojā ceļu satiksmes negadījumā, kad netālu no Tartu pilsētas Igaunijas dienvidos sadūrās divi mikroautobusi.

Ārkārtas situācijas centrs piektdien pulksten 18.12 saņēma informāciju par ceļu satiksmes negadījumu pie Aoveres degvielas uzpildes stacijas uz autoceļa Jehvi-Tartu-Valga, aģentūru BNS informēja Igaunijas Policijas un robežsardzes pārvaldes Dienvidu prefektūrā.

Sākotnējā informācija liecina, ka automašīna «Ford Galaxy MPV» ar Latvijas reģistrācijas numura zīmēm un trim Latvijas pilsoņiem tajā ieslīdēja pretējā virziena braukšanas joslā un sadūrās ar mikroautobusu «Peugeot», kas brauca Tartu virzienā.

Sadursmes rezultātā no «Ford» aizmugures sēdekļa tika izmests 55 gadus vecs vīrietis, kurš no gūtajām traumām nomira. Sākotnējā informācija liecina, ka viņš nebija lietojis drošības jostu. «Ford» vadītājs - 50 gadus vecs vīrietis - un otrs tikpat vecs pasažieris, kurš arī atradās automašīnas aizmugurējā sēdeklī, nogādāti slimnīcā.

Slimnīcā uz veselības stāvokļa pārbaudēm nogādāts arī 36 gadus vecais «Peugeot» vadītājs un septiņus gadus vecs bērns, kurš atradās automašīnas priekšējā pasažiera sēdvietā.

Bez abiem mikroautobusiem sadursmē cieta arī automašīna «Audi», kas brauca aiz «Peugeot».

Policija ir noskaidrojusi, ka abu sadursmē iesaistīto automašīnu vadītāji neatradās alkohola reibumā. Abu automašīnu vadītāji un priekšpusē sēdošais pasažieris bija izmantojuši paredzēto drošības aprīkojumu.

Laikapstākļi negadījuma brīdī bija nelabvēlīgi - ceļa virsma bija slidena un spēcīgi sniga.

Aovere atrodas 12 kilometrus uz ziemeļaustrumiem no Tartu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu