Nespējot tikt galā ar automašīnas vadību, Viļakas novadā gājis bojā jaunietis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vakar vakarā Viļakas novada Šķilbēnu pagasta Vilkovā, nespējot tikt galā ar automašīnas «Volkswagen» vadību, gājis bojā tās 1992.gadā dzimušais vadītājs.

Kā informēja Valsts policijā, informācija par negadījumu saņemta plkst.22.40. Automašīnas vadītājs uz ceļa Logini-Škilbēni neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un netika galā ar «Volkswagen» vadību.

Automašīna iebrauca grāvī un apgāzās, bet tās vadītājs no gūtajām traumām nomira neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros viens cilvēks gājis bojā, bet vēl septiņi cietuši.

Vakar pa dienu plkst.12.50 Baltinavas novadā sadūrās 1965.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «Toyota» un 1969.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «Audi». Negadījumā cieta «Toyota» vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Vēlu vakarā plkst.22.30 Priekulē, Dārza ielā 1995.gadā dzimis jaunietis netika galā ar automašīnas «Opel» vadību, kā rezultātā automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījumā cieta «Opel» pasažieri - 1996.gadā dzimis vīrietis un 1995.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt naktī plkst.1.40 Jēkabpilī, Gulbju ielā 1988.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna «Toyota» ietriecās žoga stabā. Šajā negadījumā traumas guva 1978.gadā dzimis pasažieris.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu