Ikšķilē aizturēts autovadītājs 4,15 promiļu reibumā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ikšķilē svētdien aizturēts autovadītājs, kurš pie sava spēkrata stūres bija sēdies 4,15 promiļu reibumā, informēja Reģionālās pašvaldības policijā.

Svētdien ap plkst.19.45, veicot patrulēšanu Ikšķiles novadā, Reģionālās pašvaldības policijas darbinieku uzmanību piesaistīja kāds «Renault Kangoo» autovadītājs, kurš stūrēja savu spēkratu Ikšķiles pilsētas centrā ar pilnīgi tukšu riepu un ar savu braukšanu, strauji mainot braukšanas virzienu un iebraucot braukšanas pretējā virzienā, apdraudēja citus autobraucējus un gājējus.

Uz policistu aicinājumu apstāties automašīnas «Renault» vadītājs sākumā nereaģēja, taču pēc kāda laika Pašvaldības policijas darbiniekiem izdevās panākt spēkrata «Renault Kangoo» apturēšanu. Pēc pārbaudes noskaidrojās, ka tās vadītājs sēdies pie stūres 4,15 promiļu reibumā. Aizturētais automašīnas vadītājs turpmākām darbībām tika nodots Valsts policijas rīcībā.

Policija atgādina, ka transportlīdzekļa vadīšana reibumā būtiski apdraud gan pašu, gan citu ceļu satiksmes dalībnieku veselību un dzīvību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu