Bēgot no policijas, dzērājšoferis ietriecas stabā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Veicot profilaktiskos reidus Ķengaragā un Pļavniekos, Valsts policija vakar Rīgā pārbaudījusi 75 personas saistībā ar narkotiku un alkohola nelikumīgu apriti. Tostarp aizturēts kāds autovadītājs, kurš neveiksmīgi centās aizbēgt no policijas un ietriecās stabā, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Kopumā no plkst. 19 līdz plkst. 4 rītā tika pārbaudītas 75 personas, tostarp 51 autovadītājs.

Astoņām personām tika noformēti administratīvo pārkāpumu protokoli: divos gadījumos - par dzīvesvietas nedeklarēšanu, vēl divos gadījumos - par atrašanos sabiedriskā vietā tādā alkohola reibuma pakāpē, kas aizskar cilvēka cieņu.

Tika aizturēts arī viens automašīnas vadītājs alkohola reibumā. Iereibušais šoferis nepakļāvās policijas aicinājumam apturēt automašīnu un metās bēgt. Vestienas un Vietalvas ielu krustojumā viņš nesavaldīja braucamo un ietriecās stabā. Uz notikuma vietu tika izsaukta Ceļu policija.

Trim personām arī noformēts protokols par identitātes slēpšanu, jo personas atteicās nosaukt savus datus.

Profilaktisko pasākumu laikā tika aizturēts arī 1995. gadā dzimis vīrietis, kurš bija meklēšanā par izvairīšanos no cietumsoda, kas viņam bija piespriests par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu