Pārplūstot Raudavas upei, satiksmei slēgts viens reģionālais ceļš

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vidzemē pārplūstot Raudavas upei, satiksmei slēgts viens reģionālais ceļš, liecina «Latvijas Valsts ceļi» (LVC) operatīvā informācija.

LVC norāda, ka applūdušo ceļa posmu starp Dīķeriem un Lodi var apbraukt pa reģionālajiem autoceļiem Rūjiena-Igaunijas robeža un Ķoņi-Lode-Arakste.

Apledojuma dēļ šorīt braukšana pa valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināta vietām Vidzemē un Latgalē, aģentūru LETA informēja LVC.

Šobrīd braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināta Daugavpils virzienā no Daugavpils līdz Paterniekiem, Rēzeknes virzienā no Varakļāniem līdz Terehovai, no Grebņevas līdz Špoģiem un uz Rēzeknes apvedceļa.

Savukārt uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Saldus, Bauskas, Balvu, Krāslavas, Ludzas, Rēzeknes, Alūksnes, Madonas un Valmieras apkaimēs.

Ceļu uzturēšanas darbos šorīt ir iesaistītas 67 «Latvijas autoceļu uzturētāja» ziemas dienesta tehnikas vienības, kas veic slideno posmu kaisīšanu. Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā dažviet gaidāmi īslaicīgi nokrišņi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu