Apledojums uz ceļiem saglabājas galvenokārt Latgalē

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naktī uz trešdienu autoceļi daudzviet apledoja, no rīta apledojums saglabājas galvenokārt Latgalē, liecina uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» operatīvā informācija.

Naktī 67 «Latvijas autoceļu uzturētāja» ziemas dienesta tehnikas vienības veica pretapledojuma materiāla kaisīšanu uz ceļiem.

Uz reģionālajiem ceļiem apledojums rīta agrumā bija ne tikai Latgalē, bet arī vietām Saldus, Bauskas, Valmieras, Alūksnes un Madonas pusē.

Trešdien būs apmierinoši braukšanas apstākļi, arī naktī uz ceturtdienu nav gaidāma apledojuma veidošanās, prognozē sinoptiķi. Vietām pasliktināsies redzamība lietus un miglas dēļ.

Uz grants ceļiem turpinās šķīdonis, daudzviet noteikti autotransporta masas ierobežojumi - liegta pārvietošanās transportam, kas smagāks par desmit tonnām. Saraksts ar ceļiem, kuros ieviesti vai plānots ieviest ierobežojumus, atrodams lapā «lvceli.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu