Ķekavas novadā gājis bojā automašīnas notriekts gājējs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ķekavas novadā gājis bojā automašīnas notriekts gājējs, uzzinājām Valsts policijā (VP).

Policija informē, ka Ķekavas novadā trešdien uz autoceļa Rīga-Bauska 1989.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Volkswagen» uzbrauca gājējam, 1969.gadā dzimušam vīrietim, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Savukārt Rīgā, Daugavgrīvas šosejā 1972.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Mercedes Benz» uzbrauca gājējai, 1965.gadā dzimušai sievietei, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Lubānas ielā 1988.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Toyota» izraisīja sadursmi ar stāvošu automašīnu «Mercedes Benz», kurā atradās 1986.gadā dzimusī automašīnas vadītāja un pasažieris. Pēc negadījuma pasažieris nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Krasta ielā notika sadursme starp automašīnu «Volkswagen», kuru vadīja 1990.gadā dzimusi sieviete, un divām automašīnām «Audi», kuras vadīja 1990.un 1981.gadā dzimuši vīrieši. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāta automašīnas «Audi» pasažiere – 1990.gadā dzimusi sieviete.

Kopumā aizvadītās diennakts laikā policija reģistrējusi 54 satiksmes negadījumus, kuros cietuši seši cilvēki, bet gājis bojā viens.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu