Ietriecoties stāvošā kravas automašīnā, gājis bojā autovadītājs un pasažiere

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vakar avārijās Latvijā gājuši bojā divi cilvēki - Kuldīgas novadā, ietriecoties stāvošā kravas automašīnā, gājis bojā vieglās automašīnas vadītājs un pasažiere, informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis dienas tumšajā laikā ap plkst.20 Kurmāles pagastā, uz ceļa Kuldīga-Aizpute.

1984.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Mazda Premacy» ietriecies ceļa malā stāvoša kravas auto «Volvo» aizmugurējā daļā.

Autovadītājs negadījumā gāja bojā, bet vieglā auto pasažiere, 1945.gadā dzimusi sieviete, ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Šorīt saņemta informācija, ka

slimnīcā mirusi arī negadījumā cietusī sieviete,

informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Aplūkojot negadījuma vietu, secināts, ka

bojāgājušie, visticamāk, nav bijuši piesprādzējušies ar drošības jostām.

Nelaimē varētu būt vainojami arī laika apstākļi - tumsa un mitrais, slidenais ceļš.

Lai noskaidrotu visus negadījuma iemeslus un abu iesaistīto pušu atbildību, policijā ir sākts kriminālprocess.

Vakar pēc plkst.22 Rīgā, Slokas un Dzirciema ielas krustojumā, saskrējās automašīna «Mercedes Benz», kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis, un automašīna VW, kuru vadīja 1997.gadā dzimusi sieviete. Avārijā cieta automašīnās braukušās pasažieres - 1990., 1996. un 1997.gadā dzimušas jaunietes, kuras nogādātas slimnīcā.

Avārijās Rīgā cietuši arī vairāki gājēji. Mārupes ielā 1953.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu BMW uzbrauca gājējai, 1944.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā. Vecmīlgrāvja 6.līnijas un Emmas ielas krustojumā 1960.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Volvo» uzbrauca vīrietim, kura personība vēl tiks noskaidrota un kurš nogādāts slimnīcā. Savukārt Viršu ielā pagaidām nenoskaidrots autovadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu notrieca gājēju, 1931.gadā dzimušu sievieti, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā vakar Latvijā reģistrētas 48 avārijas, puse no kurām notikušas Rīgas apkārtnē. Negadījumos cieta septiņi cilvēki, tostarp četri gājēji. Seši no cietušajiem iekļuva avārijās Rīgas apkārtnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu