Satiksmes negadījumā Jēkabpils apkārtnē cietuši trīs cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Satiksmes negadījumā Jēkabpils apkārtnē cietuši trīs cilvēki, aģentūra BNS uzzināja Valsts policijā.

Likumsargi informē, ka piektdien plkst.07.46 1984.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Volkswagen Passat Variant», ceļa līkumā uz autoceļā Aizkraukle- Jēkabpils 36 kilometrā, saslīdot iebrauca pretējā braukšanas joslā, kā rezultātā sadūrās ar pretī braucošo automašīnu «Volkswagen Caddy», kuru vadīja 1977.gadā dzimis vīrietis. Slimnīcā nogādāti abu automašīnu vadītāji un automašīnas «Volkswagen Passat Variant» 2000.gadā dzimusī pasažiere.

Savukārt plkst.12.03 Inčukalna novadā uz ceļa Rīga - Sigulda - Igaunijas robeža (Veclaicene) 33 kilometrā notika sadursme starp automašīnu «Volkswagen Caravelle», kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis un automašīnu «Ford Mondeo», kuru vadīja 1975.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta sieviete, kura tika nogādāta slimnīcā.

Tikmēr piektdienas naktī plkst.00.14 Ķeguma novadā, Birzgales pagastā, uz ceļa Rīgas HES - Jaunjelgava automašīnbas vadītajs (personība nav noskaidrota), vadot «Audi 80» izraisīja avāriju. Vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā, bija alkohola reibumā. Tāpat naktī uz piektdienu plkst.04.45 Ventspils novada Ziru pagastā cieta automašīnas «Audi A4» pasažiere, kuras transportlīdzeklim priekšā izskrēja meža zvērs.

Vēl piektdien plkst.08.10 Daugavpilī pēc medicīniskās palīdzības vērsās 1978.gadā dzimusi sieviete ar diagnozi - krūšu kurvja sasitums. Cietusī informējus, ka trauma gūta satiksmes negadījuma rezultātā Imantas ielas krustojumā ar Cietokšņa ielu.

Kopumā aizvadītās diennakts laikā policija reģistrējusi 71 satiksmes negadījumu. Tajos kopumā cietuši deviņi cilvēki, bet viens gājis bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu