Gaujas ielā saskrienas divi riteņbraucēji un abi nonāk slimnīcā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vyacheslav Prokofyev/TASS/Scanpix

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 16 cilvēki, tostarp septiņi riteņbraucēji, TVNET uzzināja Valsts policijā. Divi riteņbraucēji saskrējušies savā starpā un abi nonākuši slimnīcā.

Rīgā, Gaujas ielā 7, vakar notikusi sadursme starp diviem riteņbraucējiem - 1985.gadā dzimušu sievieti un 1986.gadā dzimušu vīrieti. Abi velosipēdisti pēc kritiena nogādāti slimnīcā.

Savukārt Liepājā, Pļavu ielā 4, kāds 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi», ar kuru gribēja iebraukt mājas pagalmā, nepārliecinājās par drošību, kā rezultātā uzbrauca velosipēdam, kuru vadīja 1936.gadā dzimusi sieviete. Riteņbraucēja nogādāta slimnīcā.

Garkalnes novadā, ceļa Rīga - Sigulda - Igaunijas robeža (Veclaicene) 20 kilometrā ap plkst.17.40 kāds 1994.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VolksWagen» uzbrauca 1945.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš pēc sadursmes nogādāts slimnīcā.

Savukārt Brīvības un Blaumaņa ielu krustojumā 1972.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Škoda» uzbrauca 1953.gadā dzimušai gājējai. Arī viņa pēc nelaimes gadījuma nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi. Noformēti 823 administratīvie protokoli, tostarp 380 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Pieķerti 11 dzērājšoferi, četri autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu