Sestdien ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 18 cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 18 cilvēki, tostarp četri gājēji un velosipēdisti, informēja Valsts policijā. Kopumā notikuši 64 ceļu satiksmes negadījumi.

Sestdien vakarā plkst.18.10 Salacgrīvas novada Liepupes pagastā uz ceļa Ķirbiži-Jelgavkrasti pagaidām nenoskaidrota autovadītāja vadīta «BMW 524» automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnā esošie cilvēki - divi 1987.gadā dzimuši vīrieši, kuriem konstatētas smagas traumas, nogādāti slimnīcā, savukārt 1990.gadā dzimušam vīrietis, kuram konstatēti sasitumi un brūces, kā arī alkohola reibums, no slimnīcas atlaists mājās.

Pēcpusdienā plkst.16.37 Kandavā, Abavas ielā 1984.gadā dzimušas sievietes vadītā automašīna «Volvo XC90» un uzbrauca automašīnai «Chrysler Neon», kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta «Chrysler» 1983.gadā dzimis pasažieris, kurš ar sasitumiem un smadzeņu satricinājumu nogādāts slimnīcā.

Smiltenē, Atmodas un Raiņa ielu krustojumā plkst.19.10 automašīna «Volkswagen Passat», kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis, sadūrās ar automašīnu «Volkswagen Bora», kuru arī vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta «Volkswagen Bora» 1991.gadā dzimusi pasažiere, kura nogādāta slimnīcu. Abu automašīnu vadītāji, kā arī «Volkswagen Passat» esošā gadu veca meitenīte netika stacionēti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu