Avārijās Latvijā cietuši 16 cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Latvijā reģistrēts 81 ceļu satiksmes negadījums, kuros cieta 16 cilvēki, informēja Valsts policija. Rīgas reģionā reģistrēti 47 negadījumi, kuros cieta 13 cilvēki.

Vakar Jūrmalā kāda automašīna apledojuma dēļ iebraukusi Lielupes tilta margās, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Neizvēloties atbilstošu braukšanas ātrumu un braucot pa apledojušu brauktuvi, 1979.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Mercedes Benz» uzbraucis tilta pār Lielupi margām. Negadījumā cietušas 1952. un 1973.gadā dzimušas sievietes.

Ozolnieku novadā, pirms Skuju pārbrauktuves, 1977.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Renault Megane Scenic» uzbraukusi priekšā stāvošai automašīnai «Audi A4 Avant». Negadījumā cietusi automašīnas vadītāja, kā arī 1988. un 1982.gadā dzimušas sievietes.

Savukārt Rīgā, Sesku un Jenotu ielas krustojumā sadūrusies 1974.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Volkswagen Passat" un motorollers "Aprilia. Sadursmē cieta 1968.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu