Austrijas pilsonim steiga uz lidostu beidzas ar tiesību zaudēšanu un naudas sodu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kādam pie auto stūres sēdošam Austrijas pilsonim steiga uz lidostu beigusies ar tiesību zaudēšanu un naudas sodu, informēja Valsts policijā (VP).

Ceturtdien, 28.aprīlī, ap plkst.12.30 uz Liepājas šosejas, patrulējot ar netrafarēto transportlīdzekli, VP Speciālo uzdevumu bataljona darbinieki pamanīja «Toyota Corolla» markas automašīnu, kura lielā ātrumā traucās Rīgas virzienā. Ceļa posmā, kur atļauts braukt ar ātrumu 90 kilometri stundā, policijas ekipāžai pretējā virzienā braucošais transportlīdzeklis steidzās ar ātrumu 170 kilometri stundā.

Fiksējot pārkāpumu, likumsargi nekavējoties to novērsa, braucot pakaļ steidzīgajam šoferim. Apturot šo transportlīdzekli, policisti konstatēja, ka pie iznomātas automašīnas stūres sēdies kāds 1990.gadā dzimis Austrijas pilsonis. Kā vīrietis paskaidroja, ātrumu pārsniedzis, lai laikus paspētu ierasties lidostā uz reisu.

Par šo steigu jaunajam vīrietim tiks atņemtas vadītāja tiesības uz pusgadu un tiks piespriests naudas sods no 360 līdz 480 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu