Daugavpilī automašīna saskrienas ar diviem mopēdiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Sestdien Daugavpilī kāda automašīna saskrējusies ar diviem mopēdiem un negadījumā cietuši trīs jaunieši, aģentūru BNS informēja Valsts policijā.

Avārija notikusi Liepājas un Bauskas ielu krustojumā, plkst.20.30. Automašīna «Nissan Almera», kuru vadīja 1992.gadā dzimusi sieviete, sadūrās ar mopēdiem «ZIPP YM50-9» un «YINXIANG YX50RS», kurus vadīja 1999. un 2000.gadā dzimuši jaunieši. Pēc negadījuma medicīniskā palīdzība sniegta abiem mopēdu vadītājiem un 1998.gadā dzimušam pasažierim.

Ceļu satiksmes negadījumos sestdien cietuši arī divi motociklisti.

Rīgā, Aspazijas bulvāra un 13.janvāra ielas krustojumā, plkst.14.07 sadūrās automašīna «Audi» un motocikls «Yamaha». Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts 1970.gādā dzimis motocikla vadītājs.

Stopiņu novadā, ceļa Rīga- Ērgļi 9,4. kilometrā plkst.14.30 no ceļa nobrauca un apgāzās 1953.gadā dzimuša vīrieša vadīts motocikls. S;limnīcā ar dažādām traumām nogādāts motocikla vadītājs un pasažiere - 1964.gadā dzimusi sieviete.

Beverīnas novada Brenguļu pagastā, autoceļa Valmiera-Brenguļi-Bikseja 2. kilometrā, plkst.18.20 kritis 1987.gadā dzimis velosipēda vadītājs, kurš guvis miesas bojājumus un nogādāts slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu