Atsākti būvdarbi uz Liepājas šosejas pār Lielupes tiltu; satiksmes ierobežojumi ieviesti arī citviet

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Uz valsts autoceļiem remontdarbu dēļ tiek ieviesti satiksmes ierobežojumi un patlaban atsākti būvdarbi uz Liepājas šosejas pār Lielupes tiltu, informēja uzņēmumā «Latvijas Valsts ceļi» (LVC). Satiksme pār tiltu tiek regulēta ar luksoforiem.

Darbi norisinās arī uz Klaipēdas šosejas posmā no Nīcas līdz Rucavai. Tur autovadītājiem jārēķinās ar trīs luksoforu posmiem, kā arī papildu 35 minūtēm ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava-Bārta-Dubeņi-Grobiņa.

Ulbrokā turpinās rotācijas apļa izbūve, kas savieno Rīgu ar Tīnūžu-Kokneses ceļu, kā arī seguma atjaunošanas būvdarbi notiek uz autoceļa Rīgas HES-Jaunjelgava posmā no Ķeguma virzienā uz Jaunjelgavu. Lai šķērsotu septiņus luksoforu posmus, jārēķinās ar papildu pusstundu. Ar papildu pusstundu jārēķinās arī, dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā, jo Valles apkārtnē notiek remontdarbi 13 kilometrus garā posmā, un šeit ir sešu luksoforu posmi.

Uz Rēzeknes-Daugavpils ceļa ir trīs būvdarbu posmi, sākot no Maltas līdz pat Lietuvas robežai. Būtiskākie satiksmes ierobežojumi ir remontposmā pie Lietuvas robežas, kur satiksme tiek regulēta ar luksoforiem.

Latgalē būvdarbi turpinās arī Rēzeknes, Krāslavas un Daugavpils apkārtnē. Ludzas virzienā posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu pusstundu, arī Daugavpils šosejas remontposmu no Daugavpils līdz Krāslavai var šķērsot pusstundā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu