«Pamatiedzīvotāju ķēniņiene» jau sodīta par nepakļaušanos policistiem; gaidāma vēl viena tiesa

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ditta Rietuma, kura ir Latviešu biedrības vadītāja, bet tautā plašāk zināma kā «pamatiedzīvotāju ķēniņiene», jau ir saņēmusi sodu par nepakļaušanos policistu prasībām, vienlaikus 12.maijā tiks skatīta vēl viena administratīvā pārkāpuma lieta par tādu pašu rīcību.

Tiesā TVNET noskaidroja, ka 1.aprīlī Rietuma jau saņēmusi 20 eiro sodu par nepakļaušanos policistu prasībām. Vienlaikus Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesa 12.maijā skatīs vēl vienu administratīvā pārkāpuma lietu pret viņu, kur viņa savu nepakļaušanos Ceļu policijas prasībām arī nofilmējusi un publicējusi internetā.

Video redzams, ka sieviete nepakļaujas likumsargu prasībām, apvaino viņus terorismā un genocīdā, apgalvo, ka ir «pamatiedzīvotāju ķēniņiene», kā arī bēg no policijas darbiniekiem.

Vēlāk sieviete nogādāta policijas iecirknī. Sievietes spēkratam nenomaksāta soda dēļ nebija derīgas tehniskās apskates.

Ņemot vērā, ka «pamatiedzīvotāju ķēniņiene» jau saņēmusi sodu par nepakļaušanos, sods, par kuru lems 12.maijā, būs lielāks nekā iepriekš piemērotie 20 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu