Auto dīlera «Autobrava» apgrozījums pērn pieaug par 44,3%; zaudējumi - 339,9 tūkstoši eiro

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Auto tirgotājs «Autobrava» pērn strādāja ar 8,034 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 44,3% vairāk nekā 2014.gadā, un cieta zaudējumus 339,9 tūkstošu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš, liecina datubāzē «Lursoft» publicētais uzņēmuma gada pārskats.

Kompānijas vadības ziņojumā teikts, ka, ņemot vērā ilgtermiņa plānošanas stratēģiju, 2015.gads ir uzskatāms par nākamo soli uzņēmuma attīstībā, jo veiktie ieguldījumi ir nodrošinājuši apgrozījuma pieaugumu un jaunu klientu piesaisti.

Uzņēmuma vadība atzīmē, ka «Autobrava» darbība ir pārcelta uz plašākām telpām, kā arī kompānija ieguvusi vēl četru ražotāju pilnvarotā pārstāvja statusu. «Sabiedrības darbības pārcelšana un papildu zīmolu piesaiste ir prasījusi finanšu investīcijas,» piebilsts vadības ziņojumā.

«Autobrava» pērn īpašu nozīmi piešķīris nepārtrauktai pasaules tirgus tendenču analīzei, lai jaunos risinājumus pielāgotu Latvijas vajadzībām, turklāt uzņēmums aktīvi iesaistījās Latvijas auto nozares sakārtošanas procesā.

Kompānijas vadība prognozē, ka turpmākos gados saglabāsies tirgus stabilitāte un attīstība, tāpēc uzņēmums par spīti zaudējumiem turpinās materiāli tehniskās bāzes pilnveidošanu, jaunu iekārtu un darbarīku iegādi, kā arī pircēju piesaisti, izmantojot jaunus un kvalitatīvus reklāmas risinājumus.

Uzņēmums 2014.gadā strādāja ar 5,568 miljonu eiro apgrozījumu un 114 tūkstošu eiro peļņu.

Auto dīleris «Autobrava», kas dibināts 2010.gadā, nodarbojas ar jaunu automašīnu un rezerves daļu tirdzniecību, kā arī veic automašīnu apkopi un remontu. Uzņēmums ir lielākais dažādu ražotāju, tajā skaitā «Fiat», «Alfa Romeo», «Jeep», «Hyundai» u.c., pilnvarotais pārstāvis Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu