No šodienas mainīta braukšanas kārtība Brīvības un Pērnavas ielu krustojumā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Rīgā, Brīvības un Pērnavas ielu krustojumā līdz jūnijam būs būtiski satiksmes ierobežojumi, uzzinājām Rīgas domē (RD).

«Rīgas Siltums» uzsācis vērienīgu siltumtrases pārbūvi Brīvības un Pērnavas ielu krustojumā, līdz ar to autovadītājiem jārēķinās ar nopietniem satiksmes ierobežojumiem.

Satiksmes shēma Brīvības un Pērnavas ielu krustojumā

No 3.maija satiksme šajā ielu krustojumā tiks slēgta kravas transportam. Tas nozīmē, ka kravas transportam jārēķinās ar satiksmes liegumiem sekojošos virzienos - Senču un Miera ielas krustojumā uz Brīvības ielu. Ieriķu ielas un Gustava Zemgala gatves krustojumā virzienā uz Jorģa Zemitāna pārvada pusi, kā arī Braslas un Ieriķu ielas krustojumā virzienā uz Zemitāna pārvadu.

Nav skaidras izmaiņas ceļa zīmju izkārtojumā uz Pērnavas ielas pirms krustojuma ar Brīvības ielu. Piemēram, kādēļ tagad ir atļauts kreisais pagrieziens, kas faktiski bremzē satiksmi, jo pa kreisi var nogriezties tikai viens vai divi auto, kad ir beigusies automobiļu pretējā virziena plūsma
Nav skaidras izmaiņas ceļa zīmju izkārtojumā uz Pērnavas ielas pirms krustojuma ar Brīvības ielu. Piemēram, kādēļ tagad ir atļauts kreisais pagrieziens, kas faktiski bremzē satiksmi, jo pa kreisi var nogriezties tikai viens vai divi auto, kad ir beigusies automobiļu pretējā virziena plūsma Foto: TVNET

Satiksme uz Brīvības ielas abos virzienos tiks būtiski apgrūtināta un ierobežota. Tāpat jārēķinās ar apgrūtinājumiem blakus esošajās ielās. Piemēram, lai nodrošinātu satiksmes caurplūdi, Senču ielā autovadītājiem liegts kreisais pagrieziens uz Miera ielu.

Tiem autovadītājiem, kuri izmanto bezmaksas autostāvvietas, kuras ierīkotas uz ietves, būs jāmeklē cita autostāvvieta, jo Brīvības ielas autostāvvietas šajā ielas posmā tiks slēgtas.

Braucot virzienā uz Rīgas centru otrdienas rītā, sastrēgums Brīvības ielā sākas jau pie tās krustojuma ar Lielvārdes ielu
Braucot virzienā uz Rīgas centru otrdienas rītā, sastrēgums Brīvības ielā sākas jau pie tās krustojuma ar Lielvārdes ielu Foto: TVNET

Satiksmes organizācijas speciālisti iesaka jau laicīgi plānot savu ikdienas maršrutu, rēķinoties ar satiksmes ierobežojumiem un, ja tas iespējams, apbraukt tos, izvēloties pavisam citu ikdienas maršrutu.

Foto: TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu