Avarējot kravas auto, uz Dienvidu tilta nobrauktuves izbirst graudi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Šorīt uz Dienvidu tilta nobrauktuves, avarējot kravas automašīnai, uz ielas sabiruši graudi, pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Ceļu satiksmes negadījums esot noticis pirms plkst.8 Dienvidu tilta nobrauktuvē uz Lubānas ielu. Uzreiz pēc negadījuma departaments sazinājās ar ceļu uzturētājiem, lai sabirušos graudus no ielas novāktu. Pagaidām departamentā nevarēja pateikt, cik daudz graudu bija izbiris, kā arī avārijas iemeslus.

Kā informēja AS «Dobeles dzirnavnieka» valdes priekšsēdētājs Kristaps Amsils, šorīt uz Dienvidu tilta, veicot graudu piegādi saimniecībai, atvērās kravas automašīnas piekabes aizmugure, tādēļ uz brauktuves izbira graudi. Lai ātrāk to atbrīvotu, tika izsaukti ceļa uzturētāji.

«Tāpat esam arī sazinājušies ar piekabes ražotāja pārstāvjiem, lai kopīgi noskaidrotu notikušā cēloņus. Uzņēmuma civiltiesiskā atbildība, kā arī automašīna un tās krava ir apdrošināta. «Dobeles dzirnavnieks» atvainojas ceļu satiksmes dalībniekiem par sagādātajām neērtībām,» sacīja Amsils.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu