Valsts svētku dēļ Rīgā ieviesti ievērojami satiksmes ierobežojumi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas Neatkarības atjaunošanas gadadienas svinību laikā Rīgas centrā gaidāmi ievērojami satiksmes ierobežojumi.

4.maijā no plkst.00.20 līdz 5.maija plkst.5.00 no rīta satiksme būs slēgta Krišjāņa Valdemāra ielas posmā no Oskara Kalpaka bulvāra līdz Elizabetes ielai.

Savukārt līdz 5.maija plkst.6 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Andreja Pumpura ielas posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Jura Alunāna ielai.

Šodien no plkst.13.30 līdz plkst.15 nepieciešamības gadījumā īslaicīgi ierobežos transportlīdzekļu satiksmi un gājēju kustību Aspazijas bulvārī pie Brīvības pieminekļa un laukumā pie Brīvības pieminekļa, bet no plkst.11 līdz 14 Jēkaba ielas posmā no Torņa ielas līdz Mazajai Pils ielai, Klostera ielas posmā no Klostera ielas līdz Mazajai Pils ielai, Mazās Pils ielas posmā no Klostera ielas līdz Jēkaba ielai.

Šodien no plkst.7 līdz 19 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt Kaļķu ielas abās pusēs abos virzienos posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam.

No plkst.7 līdz 15 transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt būs liegts Aspazijas bulvāra kreisajā pusē posmā no Kaļķu ielas līdz Teātra ielai, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai un Jēkaba ielas posmā no Klostera ielas līdz Mazajai Pils ielai.

Savukārt līdz pat 5.maija plkst.6 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt Andreja Pumpura ielas posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Jura Alunāna ielai.

No plkst.13.45 līdz plkst.14.45 slēgs kuģošanas līdzekļu satiksmi pilsētas kanāla posmā no Krišjāņa Barona ielas tilta līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

Svētku dienā aizliegs velorikšu, zirgu pajūgu un elektromobiļu kustību pasākumu norises vietās.

Par izmaiņām sabiedriskā transporta satiksmē tiks ziņots atsevišķi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu