RD: Brīvības un Pērnavas ielu krustojumā noteikta labākā iespējamā satiksmes organizācija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Šī ir labākā iespējamā satiksmes shēma remontdarbu laikā Brīvības ielas un Pērnavas ielas krustojumā, komentēja Rīgas domes Satiksmes departamenta (RDSD) pārstāve Ilze Dimante.

«Rīgas Siltums» uzsācis vērienīgu siltumtrases pārbūvi Brīvības un Pērnavas ielu krustojumā, līdz ar to autovadītājiem jārēķinās ar nopietniem satiksmes ierobežojumiem.

Dimante norādīja, ka efektīvākās transporta plūsmas izveidē siltumtrases remontdarbu laikā departaments piesaistīja pārstāvjus no «Latvijas valsts ceļiem», Ceļu satiksmes drošības direkcijas un Valsts policijas. Šobrīd esot rasts optimālākais iespējamais risinājums, viņa teica.

Atsaucoties uz daudzo rīdzinieku jautājumu, kāpēc darbus neplānoja pēc mēneša, kad beigtos skola, Dimante iepriekš TVNET sacīja, ka siltumtrases pārbūves darbus jāpabeidz līdz 5.jūlijam. Tāpēc darbus bija jāuzsāk pēc iespējas ātrāk.

Dimante norādīja, ka jau pirms remontdarbu sākšanas tika plaši izplatītas transporta kustības shēmas un līdz jūnija beigām cilvēkiem ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem šajā krustojumā.

Satiksmes organizācijas shēma

Jau ziņots, ka satiksme šajā ielu krustojumā slēgta kravas transportam, kas nozīmē, ka kravas transportam jārēķinās ar satiksmes liegumiem sekojošos virzienos: Senču un Miera ielas krustojumā uz Brīvības ielu. Ieriķu ielas un Gustava Zemgala gatves krustojumā virzienā uz Jorģa Zemitāna pārvada pusi, kā arī Braslas un Ieriķu ielas krustojumā virzienā uz Zemitāna pārvadu.

Satiksme uz Brīvības ielas abos virzienos un blakus ielās ir būtiski apgrūtināta un ierobežota. Piemēram, lai nodrošinātu satiksmes caurplūdi, Senču ielā autovadītājiem liegts kreisais pagrieziens uz Miera ielu.

Brīvības ielas autostāvvietas šajā ielas posmā ir slēgtas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu