Siguldā kravas auto nobrauc velosipēdisti; sadursmē ar kokvedēju cieš vairāki nepilngadīgie

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Vakar Siguldā sadursmē ar kravas automašīnu nāvējošas traumas guvusi velosipēdiste, informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis uz Vidzemes šosejas, krustojumā ar Zinātnes ielu, kur 1971.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Scania» ar piekabi, uzbraucis 1952.gadā dzimušai velosipēdistei. Sieviete no gūtajām traumām mirusi notikuma vietā.

Preiļu novada Pelēču pagastā, uz ceļa Rēzekne - Daugavpils 1996.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Audi A3» izraisījis sadursmi ar tajā pašā virzienā braucošu traktoru, kuru vadīja 1963.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes «Audi A3» inerces rezultātā sadūrās ar pretī braucošo kravas automašīnu «ZIL 131», kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietis un slimnīcā nogādāts vieglās automašīnas šoferis.

Savukārt Dagdas novada Šķaunes pagastā 1956.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Volkswagen Crafter», sadūrās ar priekšā braucošo kokvedēju «Scania R420» ar piekabi, kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis. Slimnīcā pēc negadījuma nogādāti 2004.gadā dzimusi meitene un 2000.gadā dzimis zēns. Pēc ārstu apskates mājās palaisti 1998.gadā dzimis jaunietis, kā arī 2000., 2003. un 2002.gadā dzimušas meitenes.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 85 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 19 cilvēki, bet viens gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrēti 39 ceļu satiksmes negadījumi ar astoņiem cietušajiem un vienu bojāgājušo.

Vakar policija aizturēja septiņus autovadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un četrus agresīvus šoferus.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 208 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem 97 - Rīgas reģionā. Zemgales reģionā par ātruma pārsniegšanu noformēts 41 protokols, Vidzemes reģionā - 29 protokoli, Latgales reģionā - 25 protokoli un Kurzemes reģionā - 16 protokoli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu