Atsevišķos valsts ceļu posmos vasarā atļauts braukt ar 100 km/h

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No šodienas uz vairākiem valsts galvenajiem ceļiem atsevišķos posmos atļautais braukšanas ātrums tiek palielināts līdz 100 kilometriem stundā, informēja uzņēmumā «Latvijas Valsts ceļi».

Maksimālais braukšanas ātrums tiek palielināts uz Ainažu šosejas - Saulkrastu apvedceļa - maršrutā no 22.kilometra līdz 26.kilometram un no 27.kilometra līdz 44.kilometram, kā arī posmos no Jelgavkrastiem līdz Svētciemam - no 55,5.kilometra līdz 71.kilometram un no 75.kilometra līdz 81.kilometram.

Uz Pleskavas šosejas ar 100 kilometriem stundā varēs braukt posmā no Rīgas apvedceļa līdz atjaunotā seguma beigām jeb no 14.kilometra līdz 25.kilometram, bet uz Daugavpils šosejas - no Salaspils līdz Ikšķilei un posmā no Nīcgales līdz Daugavpils apvedceļam. Uz Jelgavas šosejas atļauts braukt ar maksimālo ātrumu posmā no Rīgas robežas līdz satiksmes pārvadam uz Jelgavas apvedceļa, izņemot posmus, kur ir spēkā ātruma ierobežojumi.

Atsevišķos posmos ar maksimālo ātrumu varēs pārvietoties arī pa valsts galveno autoceļu Jēkabpils-Rēzekne-Ludza-Krievijas robeža (Terehova).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu