Automašīnai iebraucot grāvī un apgāžoties, cietuši četri bērni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vakar Jelgavas novadā automašīnai iebraucot grāvī un apgāžoties, cietuši četri bērni, informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Valgundes pagastā uz vietējas nozīmes ceļa, kur 1976.gadā dzimusi sieviete nav tikusi galā ar automašīnas «Audi A3» vadību, kā rezultātā tā nobraukusi no ceļa, iebraukusi grāvī un apgāzusies uz jumta. Negadījumā traumas guvusi automašīnas vadītāja, kā arī pasažieri - trīs 2009.gadā dzimušas meitenes un 2009.gadā dzimis zēns.

Savukārt Gulbenes novada Daukstu pagastā, uz ceļa Pļaviņas (Gostiņi) - Madona - Gulbene, 1970.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Mercedes Benz E270», nav izvēlējusies drošu braukšanas ātrumu. Tā rezultātā sieviete nav spējusi savaldīt auto, kas nobraucis no ceļa un apgāzies. Negadījumā cietusi un slimnīcā nogādāta automašīnas vadītāja, savukārt notikušā apstākļi vēl tiek skaidroti.

Tikmēr Mālpils novadā, uz ceļa Sigulda-Mālpils, 1958.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Scania» ar piekabi, nobraucis no ceļa, kā rezultātā automašīna apgāzusies. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 99 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 24 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 58 negadījumi ar 15 cietušajiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu