Haoss Brīvības un Pērnavas ielu krustojumā turpinās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brīvības, Senču un Pērnavas ielu krustojums nu vairs liekus komentārus neprasa, liela daļa autovadītāju ir iepazinušies ar šo ceļa posmu un sastrēgumiem, kas tur valda ne vien visnoslogotākajās stundās, bet arī pārējā aktīvajā dienas daļā «Rīgas Siltuma» vērienīgās siltumtrases pārbūves dēļ.

Plašo siltumtrases pārbūvi jāpabeidz līdz 5.jūlijam, tādēļ līdz jūnija beigām cilvēkiem ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem šajā krustojumā.

Satiksme uz Brīvības ielas abos virzienos un blakus ielās ir būtiski apgrūtināta un ierobežota. Piemēram, lai nodrošinātu satiksmes caurplūdi, Senču ielā autovadītājiem liegts kreisais pagrieziens uz Miera ielu.

Saprotami ir autobraucēju un arī sabiedriskā transporta pasažieru pārdzīvojumi, jo remontdarbi paralēli notiek arī ielās, ko varētu izmantot Brīvības un Pērnavas ielu krustojuma apbraukšanai, piemēram, Kr. Barona ielā un pie Brasas tilta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu