Vakar sadursmēs ar velosipēdistiem cietuši gājēji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar sadursmēs ar velosipēdistiem cietuši gājēji, informēja Valsts policijā.

Rīgā, Krišjāņa Barona ielā, notikusi sadursme starp 1990.gadā dzimušu velosipēdistu un 1988.gadā dzimušu sievieti, kura guvusi traumas un nogādāta slimnīcā. Savukārt Brīvības ielā pagaidām nenoskaidrots velosipēdists uzbraucis 1965.gadā dzimušai gājējai, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Jelgavā nenoskaidrots velosipēdists uzbraucis gājējam - 2009.gadā dzimušam puisim un pametis notikuma vietu. Zēns negadījumā guvis traumas un vērsies pēc palīdzības slimnīcā.

Rīgā, Brīvības gatves un Šmerļa ielas krustojumā 1975.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Chrysler» uz gājēju pārejas notriecis 2006.gadā dzimušu zēnu, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Arī Jūrmalā, Skolas ielā, 1992.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Volvo S60» uzbraukusi 2007.gadā dzimušai meitenei, kura izskrējusi uz brauktuves. Meitene negadījumā guvusi traumas un nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 43 negadījumi ar četriem cietušajiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu