Gaidāmi satiksmes ierobežojumi ap Kuldīgu; paplašinās ceļu būvdarbi visā valstī

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nedēļas nogalē velobrauciena dēļ gaidāmi satiksmes ierobežojumi Kuldīgas apkārtnē, informē «Latvijas valsts ceļi» (LVC).

Sestdien, 28.maijā, Kuldīgas «Velodienas» brauciens galvenokārt noritēs pa Rumbas pagasta ceļiem, kā arī nelielā autoceļa Talsi-Stende-Kuldīga posmā, kur sagaidāmi ātruma ierobežojumi.

Remontdarbu laikā noteiktās diennakts stundās ir slēgta satiksme pār Ķeguma HES tiltu. Aktuālā informācija, vai tilts ir atvērts vai slēgts, ir apskatāma tiešsaistē «Latvenergo» tīmekļa vietnē. Ķeguma novada svētku laikā šajā nedēļas nogalē satiksmi pār tiltu neslēgs.

Savukārt valsts autoceļu tīklā vairākos būvobjektos ir atsākti remontdarbi un turpinās bedru masveida remonts, tāpēc LVC aicina autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem un garāku ceļā pavadīto laiku. Būvdarbi notiek pieejās Pļaviņu HES un uz tuneļa brauktuves. Satiksme tur tiek regulēta ar luksoforiem, un paredzamais objekta šķērsošanas laiks ir 20 minūtes.

Sākušies būvdarbi uz Valmiera šosejas, posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam. No Rubenes līdz Valmierai ir trīs luksoforu posmi, bet tālāk līdz Mellupes tiltam ierobežojumu nav, paredzamais objekta šķērsošanas laiks pārsniedz pusstundu. Atsākti būvdarbi uz autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza-Krievijas robeža posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei, kur divos posmos satiksme tiek regulēta ar luksoforiem un autovadītājiem ir jārēķinās ar ceļā pavadītu papildu pusstundu.

Trijos posmos turpinās būvdarbi uz Rēzeknes-Daugavpils ceļa: pie Maltas, kur būtisku satiksmes ierobežojumu nav, no Špoģiem līdz Daugavpilij, kur satiksmi vienā posmā regulē satiksmes organizatori un 20 kilometrus garo posmu var šķērsot aptuveni 45 minūtēs, kā arī pirms Lietuvas robežas, kur ieviesti četri luksoforu posmi un paredzamais objekta šķērsošanas laiks pārsniedz pusstundu.

Būvdarbi turpinās uz Liepājas šosejas, posmā no Lielupes tilta līdz Tukuma-Jelgavas krustojumam. Luksofori tur regulē satiksmi uz Lielupes tilta un vēl trīs posmos. Būvdarbi notiek uz Tallinas šosejas, posmā no Salacgrīvas līdz Ainažiem, un uz Vecpiebalgas ceļa. Klaipēdas šosejas posmā no Nīcas līdz Rucavai jārēķinās ar trim luksoforu posmiem, kā arī papildu pusstundu ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava-Bārta-Dubeņi-Grobiņa.

Seguma atjaunošanas notiek autoceļa Rīgas HES-Jaunjelgava posmā no Ķeguma Jaunjelgavas virzienā. Lai šķērsotu sešus luksoforu posmus, jārēķinās ar pusstundu. Papildu pusstunda būs nepieciešama, arī dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā, kur Valles apkārtnē notiek remontdarbi 13 kilometrus garā posmā ar sešiem luksoforu pāriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu