Ceļu satiksmes negadījumos cietuši vairāki velosipēdisti un motociklisti

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Piektdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši vairāki velosipēdisti un motociklisti, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Rīgā, Elizabetes ielā notika sadursme starp automašīnu «VW Polo», kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis, un motociklu «Honda», kuru vadīja 1971.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Savukārt Daugavpilī, Višķu ielā notika sadursme starp automašīnu «Renault Megane», kuru vadīja 1951.gadā dzimusi sieviete, un motociklu «Kenbo», kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā.

Priekules novadā, Virgas pagastā uz autoceļa Priekule - Purmsāti pie autobusa pieturas «Salmiņi» pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar pagaidām nenoskaidrotu automašīnu notrieca velosipēdistu, 1957.gadā dzimušu vīrieti, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Līdzīgs negadījums noticis arī Jūrmalā, kur 1975.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Volvo S80» veicot labā pagrieziena manevru, nepamanīja un uzbrauca velosipēdistam, kurš turpināja taisnvirziena kustību pa brauktuves labo malu. Pēc negadījuma velosipēdists nogādāts slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu