Rīgā automašīna notriekusi iereibušu velosipēdistu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgā vakar automašīna notriekusi iereibušu velosipēdistu, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Dārzciema ielā, kur 1985.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Hyndai Santa Fe» uzbraucis 1967.gadā dzimušam velosipēdistam. Cietušais vīrietis bijis alkohola reibumā un ar traumām nogādāts slimnīcā.

Tāpat Rīgā, Turgeņeva ielā, notikusi sadursme starp 1997.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu «Škoda Fabia» un 1987.gadā dzimuša vīrieša vadītu motociklu «Honda». Negadījumā cietis motociklists, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Daugavpilī, 18.novembra un Grodņas ielas krustojumā, sadūries autobuss «MAZ», kuru vadījis 1954.gadā dzimis vīrietis un automašīna «Volkswagen Passat», kuru vadījis 1974.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes slimnīcā pēc palīdzības vērsies vieglās automašīnas šoferis.

Bet Aizputes novada Rokbirzē, 1967.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Audi», uzbraucis citai tādas pašas markas automašīnai, kas tobrīd bija apstājusies. Sadursmes rezultātā cieta 1978.gadā dzimis vīrietis, kurš bija izkāpis no stāvošās automašīnas, kā arī 1980. un 1991.gadā dzimuši vīrieši.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 37 ceļu satiksmes negadījumi ar deviņiem cietušajiem.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu