Rīgā ar auto ietriecas četrās stāvošās automašīnās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Latvijā reģistrēti 100 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 27 cilvēki, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Ap plkst.22.45 Rīgā, Mazajā Juglas iela 6a,

kāds 1989.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu BMW izraisīja sadursmi ar četrām stāvošām automašīnām

- vienu «Audi», kuras vadītājs dzimis 1970.gadā, automašīnu «Renault», automašīnu «Mersedes Benz» un vēl vienu automašīnu «Renault». Ceļu satiksmes negadījumā cieta divi 1989.gadā dzimuši vīrieši un viena 1996.gadā dzimusi sieviete. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Salaspils novadā, autoceļu A4 un P5 krustojumā, notika sadursme starp automašīnu «Mercedes Benz Sprinter», kuru vadīja 1952.gadā dzimis vīrietis, un «Audi A3», kuru vadīja 1979.gadā dzimusi sieviete. Ceļu satiksmes negadījumā cieta «Mercedes Benz Sprinter» vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā, kā arī divas 1989.gadā un 1993.gadā dzimušas sievietes, kuras nogādātas slimnīcā.

Ventspils novadā uz autoceļa Ventspils-Kuldīga virzienā uz Kuldīgu automašīna «Opel Vectra» iebrauca priekšā esošā kravas automašīnā MAN ar piekabi, kura vēlējās sākt apgriešanās manevru. Ceļu satiksmes negadījumā cieta 1979.gadā dzimusi «Opel» Vectra pasažiere, sieviete nogādāta slimnīcā.

Ceļu satiksmes negadījumos vakar cietuši arī vairāki riteņbraucēji.

Vakar Rīgā, Valguma ielā 2, kāds 1970.gadā dzimis velosipēdists, mēģinot izvairīties no sadursmes ar automašīnu, nokrita un pēc negadījuma tika nogādāts slimnīcā. Savukārt Ojāra Vācieša un Torņakalna ielas krustojumā 1952.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Honda» uzbrauca 1993.gadā dzimušam velosipēdistam. Arī šis riteņbraucējs nogādāts slimnīcā. Vēl viens 1990.gadā dzimis riteņbraucējs nonācis slimnīcā pēc tam, kad Rīgā, Uzvaras bulvārī, ar velosipēdu iebrauca stabā un guva traumas.

Vakar Rīgā, Stērstu un Mazās Stērstu ielas krustojumā, 1972.gadā dzimis vīrietis ar motociklu «Suzuki» uzbrauca 1956.gadā dzimušam gājējam, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 100 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 27 cilvēki. 266 šoferi sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, divi - par agresīvu braukšanu, bet 12 autovadītāji pie stūres bija sēdušies dzērumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu