Rīgā notikusi sadursme starp motociklu un velosipēdistu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alexander Shcherbak/TASS/Scanpix

Vakar Rīgā notikusi sadursme starp motociklistu un velosipēda vadītāju, informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Salaspils un Lubānas ielas krustojumā, kur 1985.gadā dzimuša vīrieša vadīts motocikls «Suzuki» sadūries ar 1979.gadā dzimušu velosipēdistu. Pēc negadījuma velosipēda vadītājs nogādāts slimnīcā, savukārt motocikla vadītājs pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas no hospitalizācijas atteicies.

Tāpat Rīgā, Saharova ielā, 1977.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Mazda» uzbraucis 1985.gadā dzimušai velosipēdistei, kura pēc sadursmes nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rēzeknes novada Lūznavas pagastā, ceļa Vertukšņa-Lūznava-Zosna 13.kilometrā 1991.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi 80», uzbraucis 2001.gadā dzimušai meitenei, kura ceļu šķērsojusi tam neparedzētā vietā. Meitene nogādāta slimnīcā.

kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 19 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 40 negadījumi ar 11 cietušajiem.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu