Rīgā sirmgalvis nāvējoši notriec vecu sievieti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgā notriekta kāda 1939.gadā dzimusi sieviete, kura gūto traumu dēļ vēlāk slimnīcā nomirusi, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis Dārzciema ielā 63 neilgi pirms plkst.13 1941.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Toyota» pagaidām nenoskaidrotos apstākļos uzbrauca gājējai, kura nogādāta slimnīcā. No gūtajām traumām gājēja slimnīcā mirusi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 89 ceļu satiksmes negadījumi, tajos kopumā cietuši 19 cilvēki.

Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 2,

1963.gadā dzimis vīrietis, vadot transportlīdzekli «Scania» ar piekabi, uzbrauca 1955.gadā dzimušai gājējai.

Sieviete nogādāta slimnīcā.

Daugavpilī, Cietokšņa un Rīgas ielas krustojumā

uz gājēju pārejas 1995.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Toyota Corolla» uzbrauca 1991.gadā dzimušai sievietei,

kura šķērsoja ceļa braucamo daļu pa gājēju pāreju. Gājēja nogādāta slimnīcā.

Tāpat Rīgā, Ģimnastikas un Tēriņu ielas krustojumā, kāda 1996.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «VolksWagen», uzbrauca velosipēdam «Drag 29», kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Kauguru pagastā, autoceļa Valmiera-Cēsis-Drabeši lokveida krustojumā ar autoceļu Valmiera-Smiltene

notika sadursme starp 1940.gadā dzimušas sievietes vadīto motorolleru «Jmstar» un 1985.gadā dzimuša vīrieša vadītu «Opel».

Sadursmē cietusi motorollera vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Trīs cilvēki cietuši pēc tam, kad ar automašīnu ietriekušies kokā.

Salaspils novadā, pagriezienā uz Tildera kapiem, kāda 1957.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «VolksWagen» uzbrauca kokam, pēc kā tika nogādāta slimnīcā. Savukārt Limbažu novadā, Skultes pagastā, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu «Opel» iebrauca kokā. Cietuši divi automašīnas pasažieri - 1967.gadā dzimis vīrietis un 1994.gadā dzimusi sieviete, abi nogādāti slimnīcā.

Vakar Brocēnu novadā autoceļu Rīga-Liepāja un Kandava-Saldus krustojumā 1983.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu BMW 318d nobrauca no brauktuves un apgāzās. Autovadītāja nogādāta slimnīcā.

Savukārt

Stopiņu novadā, autoceļa Rīga-Ērgļi 8. kilometrā vakar notikusi trīs automašīnu sadursme

- 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot transportlīdzekli «Scania», izraisīja sadursmi ar automašīnu «Peugeot», kuru vadīja 1995.gadā dzimusi sieviete, kura savukārt trieciena rezultātā uzbrauca automašīnai «Chrysler», kuru vadīja 1977.gadā dzimis vīrietis. Sadursmē cieta «Peugeot» vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī 236 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, pieķerti deviņi dzērājšoferi, bet viens autovadītājs sodīts par agresīvu braukšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu